Kraniosacral

”Lisa gav en fantastisk kraniosacral behandling. Den gav djup avslappning och återställde både kropp och sinne. Jag återkommer garanterat!”

– Erik Jaråker

 

Pris 850 kr för 1,5 timmar.

Jag ger behandlingar i Västerås med omnejd samt Stockholm.

För vidare info och bokning ring 0765-510751.

Den Kraniosakrala behandlingsformen är egentligen inte helt olik yogan och går, enligt mig, väldigt väl och hand i hand med varandra. Genom den Kraniosakrala metoden har du möjlighet att möta dig själv bortanför bruset och allt det som sker utanför och utanpå.
Det hela är baserat på att livet uttrycker sig i rörelse, och så även vår fysiska kropp. Ingenting är separerat utan allting hänger ihop. Det du upplevt, känt och varit med om sätter spår även i din fysiska kropp och med hjälp av den Kraniosakrala metoden kan vi lossa det där som sitter fast, släppa på värk och spänningar samt ges möjlighet att läka trauman, både på ett medvetet och omedvetet plan.
Behandlingsformen är mycket mjuk och ”non invasive” d v s icke inkräktande/inträngande och utgår hela tiden från den som får behandling. Med mina händer ”lyssnar” jag till din kropp, för när vi tar oss tid att verkligen lyssna har den mycket att berätta. Mina händer kan t ex vara placerade på dina anklar, du kan komma att känna små rörelser, tryck eller liknande från mina händer när jag och din kropp kommunicerar. Det du sen upplever är mellan dig och dig själv, jag finns konstant närvarande, men upplevelsen är enbart din.
Du som får behandling får ligga ner på en massagebänk fullt påklädd och den tar ca 1,5 timma (räkna med ca 2 timmar från att du kommer till att du går) och kostar 850 kr. För vidare information och tidsbokning ring eller maila.